Thursday, July 21, 2011

Autoresponder Yang Bagus

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Hari ini kita akan berkongsi sebuah tajuk yang diberikan apakah autoresponder percuma yang terbaik untuk semua antara kita ni pakai.

Siapa Sesuai Pakai Autoresponder Percuma?
Untuk menjawab persoalan tu, ia adalah mudah. Sesiapa sahaja yang gunakan autoresponder percuma ni adalah kepada mereka yang baru sahaja nak engage dalam email marketing. Jadi, memang pak cik nasihatkan supaya newbie IM belajar dulu dengan semua source yang percuma. Jangan men serbu je nak beli itu ini, dengar orang tu cakap yang ni bagus, nak amik tu la, pastu ROI ko menjunam, duit lebur takde pulangan.

Contoh Contoh Autoresponder Percuma Yang ada
Kat sini pak cik selitkan beberapa autoresponder percuma yang agak feymes kat internet ni :-

Mailchimp
Listwire
Sendfree
Responders
Cuma yang agak tak bestnya adalah semua autoresponder percuma ni kebanyakannya menyelitkan iklan. Tapi peduli apa ye tak? Dia dah bagi kita pakai server dia percuma, mesti la ada in return nye kan?


Jadi, Autoresponder Percuma Mana Yang Terbaik
So, ni agak promote sikit. Jadi, pak cik memperkenalkan dan mengesyorkan agar korang suma gunakan Mailchimp.com. Best woo, lebih bagus daripada semua autoresponder percuma yang lain. Bawah ni pak cik highlight kenapa Mailchimp agak best.

Takde iklan atau mungkin ada tapi sikit
Cuma ada logo mailchimp je yang nampak jadi agak tak pro
Korang leh capture sampai 2000 subscribers.. Paling banyak sekali antara autoresponder percuma lain.
Boleh blast 12,000 email sebulan.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Pasal Saya

My photo
Salam kepada yang sudi singgah. Keep in touch dengan blog ini kerana ia diupdate setiap hari :) Sebarang pertanyaan boleh berhubung di 0132987437

Para Usahawan